Κραυγή αγωνίας και εκκλήσεις για υιοθεσία | Φίλοι των Ζώων Κισάμου

Δεν είναι αφίσα ημερολογίου, δυστυχώς! Είναι τα κουτάβια που έχουν πεταχτεί μέσα σε κούτες, σε κάδους και σε εγκαταλειμμένα κτίρια MONO τις τελευταίες 4 εβδομάδες στην ΚΙΣΑΜΟ.

Από την αφίσα λείπουν δύο που βρέθηκαν μόλις σήμερα να προσπαθούν να κρατηθούν από το ενδιαφέρον των εθελοντών “Φίλοι των Ζώων Κισάμου – Animal Friends of Kissamos”.

Οι εθελοντές λιγοστοί… Σας χρειαζόμαστε για να τα κρατήσουμε στη ζωή. Κανείς δε θα τα φορτωθεί για πάντα, όπως ίσως κάποιος σκεφτεί, ούτε θα επιβαρυνθεί καθόλου οικονομικά. Κινητοποιηθείτε εσείς και τα παιδιά σας για να τους μάθετε πως είναι να προσφέρεις χωρίς αντάλλαγμα. Προσφέρετε λίγο από τον χώρο σας προσωρινά και λίγο από τον χρόνο σας ώστε να μην χάνονται άδικα ψυχούλες που δεν προορίζονται για τέτοια σκληρή μοίρα. Επισκεφθείτε τη σελίδα στο facebook “Φίλοι των ζώων κισάμου εθελοντές/Friends of Animals volunteers” για να συμπληρώσετε τη φόρμα του εθελοντή. Επίσης, δείτε αναλυτικά τα στοιχεία κάθε κουταβιού στη σελίδα http://afkissamos.gr/el στην ενότητα “Κουτάβια προς υιοθεσία“. Ακόμα και αν δεν μπορείτε να υιοθετήσετε, σας χρειαζόμαστε για να φιλοξενήσετε προσωρινά.

Μοιραστείτε την είδηση