Κορωνοπάρτι εν μέσω lockdown για πρόεδρο Δικηγορικού Συλλόγου

Η Ελλάδα δοκιμάζεται κάθε μέρα όλο και πιο σκληρά από την πανδημία του κορωνοϊού, όμως η ατομική ευθύνη φαίνεται ότι δεν είναι χαρακτηριστικό που υπάρχει σε κάθε πολίτη ξεχωριστά, αν κρίνουμε από τις εικόνες που διέρρευσαν από το …πάρτυ γενεθλίων που έκανε την Παρασκευή ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός.

Οι φωτογραφίες που ανέβηκαν σε λογαριασμό στο Instagram από παρόντα στο πάρτι, και οι οποίες …εξαφανίστηκαν λίγα λεπτά αργότερα, δείχνουν ότι στο γραφείο του προέδρου του ΔΣΑ, συγκεντρώθηκαν περίπου δέκα άτομα, που άνοιξαν και σαμπάνιες για να γιορτάσουν τα γενέθλια.

Ο μόνος που φορούσε μάσκα, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες ήταν ο πρόεδρος του ΔΣΑ, κ. Βερβεσός, με τους υπόλοιπους καλεσμένους στο πάρτι να μην υπολογίζουν ιδιαίτερα τα μέτρα κατά του κορονοϊού, ενώ για αποστάσεις …ούτε λόγος.

Αναμφίβολα, πρόκειται για μία ενέργεια – πρόκληση για τους πολίτες που πειθαρχούν στο lockdown, οι οποίοι δίνουν το καλό παράδειγμα στους εκπροσώπους του νομικού κόσμου, αν και μάλλον θα περίμενε κανείς να γίνει το αντίθετο.

Πάρτι προέδρου ΔΣΑ
Πάρτι προέδρου ΔΣΑ 1
Πάρτι προέδρου ΔΣΑ 2

Dikaiologitika.gr

Μοιραστείτε την είδηση