Το νερό που «καίει» τον Πλάτανο | Β. Διγαλάκης: «Ταχεία λύση είναι ο αγωγός»

Με επαγγελματίες και αγρότες, με φορείς και προέδρους συλλόγων αλλά και των ομάδων παραγωγών συναντήθηκε για τα μείζονα θέματα που καίνε τη δυτική Κίσαμο ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στα Χανιά, πρώην πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης, Βασίλης Διγαλάκης.

«Άμεση λύση, σχετικά γρήγορη λύση είναι η σύνδεση του αγωγού άρδευσης από το Κολυμβάρι, αλλά σε κάθε περίπτωση, εξετάζουμε όλες τις πιθανές λύσεις. Ασφαλώς στηρίζω τις δεσμεύσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, που όπως θυμάστε υποσχέθηκε συγκεκριμένα για τον Πλάτανο και τη δυτική Κίσαμο, να φέρει νερό με κάθε τρόπο».

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Κισάμου Γιώργος Μυλωνάκης παρών στη συνάντηση, τόνισε την ανάγκη για ανάπτυξη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας.

«Είναι απαραίτητο να δώσουμε ευκαιρίες στην ιδιωτική πρωτοβουλία, μέσω της επιχειρηματικότητας», τόνισε.

Ο τουρισμός, επίσης στην ατζέντα της συνάντησης, με τους κατοίκους της περιοχής να εκφράζουν μεγάλη αγωνία για την τρέχουσα σεζόν.

Ρωτήθηκε ο πρώην πρύτανης «εάν η τεχνολογίας μπορεί να εξυπηρετήσει απευθείας τον απλό πολίτη».

Ο κ. Διγαλάκης απάντησε: «Σαφώς και άμεσα. Μπορεί και να βοηθήσει τον πολίτη η σύγχρονη ψηφιακή πολιτική, όπως μπορεί και να βοηθήσει στην άμεση λήψη πολιτικών αποφάσεων».

Οι παραγωγοί και οι αγρότες απευθυνόμενοι στον κ. Διγαλάκη ζήτησαν να δεσμευτεί στα μεγάλα θέματα και ανέφεραν:

«εμείς θα σας στηρίξουμε, διότι έχετε ποιότητα και το αξίζετε, αλλά θα περιμένουμε να κάνετε ουσιαστικά πράγματα, γιατί έχουμε μείνει πίσω».

Μοιραστείτε την είδηση