«Κόψε και μοίρασε» | οι ατάκες της ημέρας και το πληρωμένο ρεύμα

Ήταν πολύ ευχάριστο το κλίμα παρά το απρόοπτο της γενικής διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος στην πόλη, ώστε δεν έλειψαν το χιούμορ και οι ευφάνταστες ατάκες. Όταν η πρόεδρος της ΚΕΔΗΚ, Άλκηστις Ξηρουχάκη κάλεσε από μικροφώνου τον Δήμαρχο να «κόψει» την πρωτοχρονιάτικη πίτα, ακούστηκε το ευφυολόγημα του Μητροπολίτη Κισάμου & Σέλινου κκ. Αμφιλοχίου να λέει με νόημα: «Εμείς κόψαμε την πίτα, ο δήμαρχος είναι για να την μοιράζει την πίτα», για προκαλέσει το γέλιο στην αίθουσα.

Άλκηστις Ξηρουχάκη – Θεόφιλος Χριστουλάκης

Λίγα λεπτά νωρίτερα την παράσταση έκλεψε ο Δήμαρχος Γιώργος Μυλωνάκης, όταν και κατά την διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος (γενικό μπλακ αουτ στην πόλη για λίγα λεπτά), ρώτησε τους συνεργάτες του αστειευόμενος: «Τι έγινε παιδιά, αφού το πληρώσαμε το ρεύμα γιατί το κόψανε;».
Το χιούμορ συνεχίστηκε και μετά το πέρας της εκδήλωσης όποτε και αφίχθη καθυστερημένος ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Νίκος Καλογερής, λέγοντας: «Ήρθα να πάρω το κομμάτι μου και να φύγω», για να πάρει πληρωμένη την απάντηση του δημαρχου: «Σε ξεχάσαμε, δε σου κόψαμε Νίκο μου».

Γ. Μυλωνάκης – Ν. Καλογερής
Μοιραστείτε την είδηση

Νικόλας Σεγρεδάκης

biskotto.gr

    Νικόλας Σεγρεδάκης έχει δημοσιεύσει 1331 άρθρα. Δείτε όλα τα άρθρα του συντάκτη Νικόλας Σεγρεδάκης